Καλωσήρθατε στο Κήπο της Εδέμ!

Με…πιάτο τη θάλασσα, 80 μέτρα από αυτή, το Πέτρινο, Νεοκλασικό, Πηλιορείτικο κατάλυμα, σας καλωσορίζει στην Άφησσο και σας υπόσχεται μια διαμονή ξεχωριστή, όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί. Καλωσήρθατε!

20170604_131042_HDR

Ο Κήπος

Εκτός του βασικού χώρου διαμονής σας, είτε επιλέξετε κάποιο δωμάτιο είτε κάποιο διαμέρισμα, στο κατάλυμά μας θα έχετε όλη την άνεση που επιζητάτε στον καταπράσινο κήπο, ο οποίος περικλείεται από αμέτρητα, χρωματιστά λουλούδια, όπως επίσης και από οπωροφόρα δέντρα (πορτοκαλιές, λεμονιές, μανταρινιές, ακτινιδιές) αλλά και κλήματα.

Το περιβάλλον είναι πέρα έως πέρα φυσικό, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα. Εξάλλου για τους επισκέπτες μας διατίθεται χώρος στάθμευσης με δυνατότητα φιλοξενίας έως πέντε οχημάτων.

Υπηρεσίες Καταλύματος

Στο κατάλυμά μας θα βρείτε όλες τις ανέσεις που μπορείτε να έχετε σε μια περιοχή όπως η Άφησσος. Με σημείο κατατεθέν την παράδοση και το σεβασμό στην αισθητική της περιοχής, πορευόμαστε δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε μία υπέροχη διαμονή.

  • Εξωτερικοί χώροι
  • Δωμάτια για μη καπνίζοντες
  • Γλωσσες επικοινωνίας (Αγγλικά – Γερμανικά)
  • Parking

20170604_130727_Pano